

12th ANNUAL SCIENTIFIC MEETING

Keynote Speakers

Professor Ian R Reid

Professor Dennis M Black

Professor Andrea Giusti

Organiser:



Malaysian Osteoporosis Society

STOPPING FRACTURES: CHARTING THE FUTURE

- **D** 22nd 23rd September 2018
- The Royale Chulan Damansara, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

REGISTRATION RATE

REDISTRATION RATE		
CATEGORY	EARLY BIRD (BEFORE 15° AUG 2018)	POST EARLY BIRD (AFTER 15th AUG 2018)
Doctors Allied Health / Paramedical	RM450 RM350	RM550 RM400
FLAT RATE		
Daily Rate (for local delegates) 22 nd Sep / 23 nd Sept Foreign Delegates		RM300 USD200



www.osteoporosis.my



12th ANNUAL SCIENTIFIC MEETING

STOPPING FRACTURES: CHARTING THE FUTURE

22[™] September 2018 (Saturday)

Time	Program		
08:30am - 08:45am	Introduction and Welcome		
Osteoporosis Essentid	ıls		
08:45am - 09:15am	Osteoporosis: Treat to Target or Target to Treat?		
09:15am - 09:45am	Diagnosing the Undiagnosed – An Overview of Screening and Diagnostic Tools		
09:45am - 10:15am	Beyond Bone: Sarcopenia and Frailty		
10:15am - 10:30am	Q&A (15mins)		
10:30am - 11:15am	Tea Symposium By Leopharma		
11:15am - 11:45am	Practical BMD		
Close The Care Gap F	or Fracture Patients		
11:45am - 12:15pm	Close the Care Gap for Fracture Patients: I	Fracture Liaison Service – Secrets to Success	
12:15pm - 12:30pm	Q&A (15mins)		
12:30pm - 01:45pm	Lunch (45mins Talk Followed by Lunch) By Amgen		
Therapeutics – Who, What, When, Where, How			
01:45pm - 02:25pm	Room 1 - Case Discussion Interactive Discussion - Antiresorptive/PTH/SERMs/MHT	Room 2 - Case Discussion Interactive Discussion - Antiresorptive/PTH/SERMs/MHT	
02:25pm - 02:45pm	Q&A (20mins)		
02:45pm - 03:25pm	Room 1 - Case Discussion Interactive Discussion - Antiresorptive/PTH/SERMs/MHT	Room 2 - Case Discussion Interactive Discussion - Antiresorptive/PTH/SERMs/MHT	
03:25pm - 03:45pm	Q&A (20mins)		
03:45pm - 04:00pm	Q&A (15mins)		
04:00pm - 04:45pm	Tea Symposium <i>By Menarini</i>		
04:45pm - 05:25pm	Interactive Case: Surgical Management of Osteoporotic Fractures		
05:25pm - 05:35pm	05:25pm - 05:35pm Q&A (10mins)		
06:30pm - 07:30pm	Opm - 07:30pm Dinner Symposium (75 mins talk with Dinner) By Zuellig Pharma		

23rd September 2018 (Sunday)

Time	Program	
Not All Osteoporosis Is Post-Menopausal		
08:30am - 09:00am	The Other GIOP (Gynaecologist-induced Osteoporosis)	
09:00am - 09:30am	Cancer Treatment Induced Bone Loss	
09:30am - 10:00am	HIV And Bone Loss	
10:00am - 10:20am	Q&A (20mins)	
10:20am - 11:05am	Tea Symposium <i>By Eli Lily</i>	
Adverse Effects Of Therapy		
11:05am - 11:35am	Osteonecrosis of The Jaw & Atypical Femoral Fracture in Perspective	
11:35am - 12:05pm	Treatment Failure: What to Do Next	
12:05pm - 12:35pm	What Does the Future Hold?	
12:35pm - 12:55pm	Q&A (20mins)	
12:55pm - 01:10pm	Closing	

12" Annual Scientific Meeting Malaysian Osteoporosis Society c/o JL Maestro Management Services

Wisma Selangor Dredging, 142C Jalan Ampang, West Block, 15th Floor, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia.

Tel: +603 2168 4267 Email: secretariat.mos@gmail.com



www.osteoporosis.my